Indonesische kookworkshop met Wonen Limburg

Indonesische kookworkshop met Wonen Limburg

Een paar weken geleden hebben we een teamuitje Indonesische kookworkshop aan het personeel van Wonen Limburg mogen geven. Niet aan het hele personeelsbestand natuurlijk, maar aan een groep dames met coördinerende functies binnen het bedrijf. Ze kwamen uit verschillende vestigingen in Limburg, maar kennen elkaar goed doordat ze vaak samen werken. In totaal kwamen 8 lieve dames voor de workshop. Maar helaas moest een collega door een dringende privé situatie onze locatie weer verlaten, nog voordat we aan de workshop kon beginnen. Tja, sommige dingen heb je nu eenmaal niet in de hand.

De Stichting Wonen Limburg is de grootste woningcorporatie in Limburg. Hun verhuurgebied is niet alleen in heel Limburg, maar ze zijn ook actief in Noord-Brabant. De kans is dus groot dat je bij hun uitkomen, mocht je je ooit inschrijven voor een huurhuis.

Indonesische kookworkshop met Wonen Limburg: gezellige, aardige dames

De dames hebben voor de standard categorie gekozen, die voorheen de uitgebreide categorie was. In wezen is er niks veranderd aan deze categorie, alleen de naam is nu anders geworden. Ook de samenstelling van het menu is hetzelfde. Alleen dit keer was er vooraf een verzoek, of het ook mogelijk was om te koken zonder gebruik te maken varkensvlees? Ja, natuurlijk. We vroegen door waarom, het bleek een van de dames voor haar geloof geen varkensvlees mocht eten. Dus hebben we maar besloten om de ingrediënten aan te passen. Van gulai cincang en ayam kecap tot de loempia’s. Voor al de gerechten waar vlees is zit gebruikten we speciaal voor deze kookworkshop halalvlees. Zo hoeft niemand uitgesloten te worden van een uitgebreide lekkere maaltijd.

Zoals altijd ging alles lekker en gezellig in de keuken. De dames kookten met vol overgave maar maakte ook veel plezier met elkaar. Heen en weer werd grappen gemaakt en schatter gelachen. Verbazend genoeg hebben ze al het eten ruim binnen de tijd bereid. We waren dan ook best vroeg aan tafel gegaan (niet erg, des te meer tijd om te tafelen). Iedereen was verbaasd hoe lekker ze gekookt hebben. En het was genieten om te zien hoe iedereen van het eten smulde. En natuurlijk werd de collega die naar huis moest ook niet vergeten. Haar lieve collega’s nemen een bakje eten voor haar mee.

impressie in de keuken tijdens de Indonesische kookworkshop met Wonen Limburg

Heb je ook interesse in een Indonesische kookworkshop voor de teamuitjesactiviteit van jouw bedrijf? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via contactformulier, email: info@indonesischkoken.com of indonesischkokeninweert@outlook.com. Bellen of whatsapp: 0643418702.

Scroll naar boven
Chat openen
1
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?