Open inschrijving Indonesische kookworkshop | Satu Dua Tiga

Open inschrijving Indonesische kookworkshop

Indonesische kookworkshop is voor iedereen

Het minimale aantal deelnemers voor het volgen van onze kookworkshop in een besloten groep is 6 of 8 personen. Maar wat als je groep niet tot dit aantal komt en jij heel graag Indonesisch wilt koken? Ook dan kun je je evengoed aanmelden voor onze workshop. Met de zogenaamde open inschrijving Indonesische kookworkshop ga je Indonesisch koken in een gemixte groep. Op deze manier krijgt iedereen toch de kans om de fijne kneepjes van de Indonesische keuken te leren en van de traditionele typische Indonesische gerechten te genieten.

Alleen of samen

Het is natuurlijk hartstikke leuk als je met een groep van bijvoorbeeld familie, vrienden of collega’s komt koken. Je kent elkaar en weet wat je aan elkaar hebt. Door samen te koken versterken jullie de band meer. In geval van een open workshop ga je dus koken met vreemde mensen. Maar dat maakt de workshop niet minder gezellig hoor. Bovendien heeft koken met mensen die je niet kent zo zijn voordelen. Zo leer je bijvoorbeeld nieuwe mensen kennen die dezelfde passies en interesses hebben als jij. Het zou zo maar kunnen dat hieruit nieuwe vriendschappen ontstaan.

Voor de aanvang is er een korte introductie. Daarna gaan jullie de keuken in. Tijdens het koken ontstaat al snel een leuke groepsdynamiek. En als we na het koken met zijn allen aan tafel aanschuiven dan merk je nog nauwelijks op dat je elkaar voor de workshop nog nooit hebt ontmoet.

Dus kom je naar Weert om Indonesisch te koken met je man, vriendin, vader of alleen? Kijk dan naar de beschikbare datums hieronder.

Menu’s voor een open inschrijving kookworkshop

Zoals je hieronder kunt zien bieden we onze workshops in verschillende categorieën aan. Zo krijgt iedereen de workshop naar zijn of haar voorkeuren. Echter om praktische redenen kiezen we ervoor om bij een open workshop alleen de uitgebreide categorie aan te bieden.

Voorbeeld menu

Open

Babi kecap
Mihun goreng
Sambal tempe
Ayam rica rica
Lumpia
Telur bumbu Bali
Sup sayur
Acar timun
Nasi putih

Prijs: 65,00 euro p.p
Vanaf 6 personen

open inschrijving Indonsische kookworkshop 18-3-22 Satu Dua Tiga

Deze datums zijn beschikbaar. Schrijf je snel in.


3 augustus 2024
Aanvang: 15:00

7 september 2024
Aanvang: 15:00

28 september 2024
Aanvang: 15:00

Open inschrijving Indonesische kookworkshop boeken?

  Neem contact op!

  Heb je vragen over onze mogelijkheden? Stuur ons een bericht via het contactformulier. Bellen of whatsappen kan ook.

  0643418702
  info@indonesischkoken.com
  indonesischkokeninweert@outlook.com

  Locatieadres:
  Parallelweg 169
  6001 HM Weert

  Scroll naar boven
  Chat openen
  1
  Hallo 👋
  Kunnen we je helpen?