Indonesische kookworkshop voor families

Indonesische kookworkshop
voor families

Indonesisch koken voor het perfecte familieuitje

Onze families zijn onze dierbaren. Het liefst brengen we zo vaak mogelijk de tijd met ze door. Maar hoe vaak is dit door ons drukke bestaan niet erbij ingeschoten? Af en toe een familie-uitje organiseren biedt de uitkomst. Dit is het moment om de familiebanden te onderhouden en te versterken. Speciaal voor deze gelegenheid hebben we onze Indonesische kookworkshop voor families in het leven geroepen.

De aanleiding van een familie uitje kan een familiedag zijn, waarbij familieleden bij elkaar komen om weer eens gezellig samen te zijn en bij te praten. Maar dit hoeft natuurlijk niet zo te zijn. Het kan ook omdat er binnen jouw familie iets te vieren valt. Een verjaardag, een huwelijksjubileum of misschien een nieuwe promotie?

Wat de aanleiding van het uitje ook is, bij Indonesisch koken ben je aan het juiste adres. Onder onze begeleiding bereid je samen met je familie verschillende Indonesische gerechten. Onder het koken wordt samengewerkt en er is genoeg tijd om met elkaar te praten. Het samen koken geeft jullie de tijd om van elkaars gezelschap te genieten waardoor jullie familiebanden versterkt worden.

Na het koken gaan we de tafel dekken. Daarna gaan we gezamenlijk aan tafel aanschuiven om samen van jullie zelfbereide buffet te genieten.

Menu’s voor familie kookworkshop

Voor onze workshops hebben we ontzettend veel recepten geschreven, daardoor kunnen we afwisselende menu’s samenstellen. Je zal dus nooit hetzelfde menu krijgen mocht je de volgende keer weer een workshop willen boeken.

Wat je hieronder ziet zijn voorbeelden van onze menu’s. De samenstelling kunnen we altijd aanpassen. Je kunt ons dus altijd laten weten mocht je bepaalde wensen hebben. Dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Voorbeeld menu’s

Standard

Gulai cincang
Mihun goreng kol
Sambal tempe
Ayam kecap
Lumpia
Telur santan asam
Sup sayur
Acar timun

Prijs: 65,00 euro p.p
Vanaf 6 personen

Uitgebreid

Rendang Padang
Udang belado
Mihun goreng
Sambal tahu
Ayam kecap
Lumpia
Telur gulai
Gado gado
Acar banjar
Nasi kuning

Prijs: 75,00 euro p.p
Vanaf 8 personen

Boek snel een Indonesische kookworkshop voor jouw familie

  Neem contact op!

  Heb je vragen over onze mogelijkheden? Stuur ons een bericht via het contactformulier. Bellen of whatsappen kan ook.

  0643418702
  info@indonesischkoken.com
  indonesischkokeninweert@outlook.com

  Locatieadres:
  Parallelweg 169
  6001 HM Weert

  Scroll naar boven
  Chat openen
  1
  Hallo 👋
  Kunnen we je helpen?