Indonesische kookworkshop voor vrienden groepen bij Satu Dua Tiga

Indonesische kookworkshop
voor vriendengroepen

Indonesisch koken: voor een perfect vriendenuitje

gezellig met elkaar kletsen tijdens een Indonesische kookworkshop voor vrienden bij Satu Dua Tiga in weert

Is het deze keer jouw beurt om jullie maandelijkse, halfjaarlijkse of jaarlijkse vriendenuitje te organiseren? Erop uit gaan met je vrienden is ontzettend leuk, maar het organiseren van een uitje kan best wel een dingetje zijn. Bij Indonesisch Koken weten we dat een vriendenuitje altijd geslaagd is met onze Indonesische kookworkshop voor vriendengroepen.

Jullie willen toch ook niet alweer met z’n allen de stad in gaan om daarna vermoeid thuis te komen na een dagje shoppen? Of die ene kroeg opzoeken waar je elkaar nauwelijks verstaat? Daarom neem je je vriendengroep naar Weert mee om met zijn allen gezellig de keuken in te gaan. Verras jouw vrienden met de geweldige smaken en geuren van de befaamde Indonesische keuken.

Bij Indonesisch Koken leer je samen met je vrienden de fijne kneepjes van het bereiden van traditionele Indonesische gerechten. Jullie gaan Indonesisch koken in een leuke setting waarin veel ruimte is om tussendoor jullie vriendschappelijke banden aan te halen. Na het koken gaan jullie aan tafel om van het door jullie zelf gekookt Indonesisch buffet te genieten.

Menige tevreden vriendengroepen zijn jullie al voorgegaan. Reserveer daarom snel een datum en beleef samen met je vrienden een culinair hoogstandje van de Indonesische archipel.

Menu’s voor vrienden

Bij ons boek je al een heerlijke workshop Indonesisch koken vanaf 65 euro per persoon. Onze kookworkshops kun je samen met je vrienden volgen in een besloten groep van minimaal 6 of 8 en maximaal 20 personen (afhankelijk van welke categorie je kiest). Mocht je groep toch kleiner zijn dan kun je je aanmelden voor een individuele workshop op basis van een open inschrijving, of neem contact met ons op voor wat mogelijk is.

Je maakt een keuze uit een van onze menucategorieën hieronder. Wordt het de voordelige basiccategorie? Of toch liever uitgebreide? De keuze is aan jou.

Voorbeeldmenu’s

Standard

Gulai cincang
Mihun goreng kol
Sambal tempe
Ayam kecap
Lumpia
Telur santan asam
Sup sayur
Acar timun

Prijs: 65,00 euro p.p
Vanaf 6 personen

Uitgebreid

Rendang Padang
Udang belado
Mihun goreng
Sambal tahu
Ayam kecap
Lumpia
Telur gulai
Gado gado
Acar banjar
Nasi kuning

Prijs: 75,00 euro p.p
Vanaf 8 personen

Vraag een Indonesische kookworkshop voor jouw vriendenuitje aan

  Neem contact op!

  Heb je vragen over onze mogelijkheden? Stuur ons een bericht via het contactformulier. Bellen of whatsappen kan ook.

  0643418702
  info@indonesischkoken.com
  indonesischkokeninweert@outlook.com

  Locatieadres:
  Parallelweg 169
  6001 HM Weert

  Scroll naar boven
  Chat openen
  1
  Hallo 👋
  Kunnen we je helpen?