Indonesische kookworkshop voor bedrijven

Indonesische kookworkshop
voor bedrijven

Indonesisch koken voor een teamuitje

Ben je op zoek naar een plek voor een smakelijk bedrijfsuitje, personeelsuitje of teamuitje voor jouw bedrijf? Dan ben je bij Indonesisch Koken aan het juiste adres. Jij en je team kunnen bij ons de Teamuitje Indonesische kookworkshop volgen in een ontspannen en gezellige sfeer.

Een Indonesische kookworkshop volgen is ook een leuke manier om een teambuildingsdag of een trainingsweek mee af te sluiten. Want laten we eerlijk zijn, wie houdt er niet van heerlijk Indonesisch eten na zo’n intensieve dag?

Veel mensen vinden het koken van Indonesisch eten lastig en te veel werk. Terwijl dit niet zo hoeft te zijn. Met onze recepten en begeleiding zul je met je team in staat zijn om zelfs de bewerkelijkste gerechten, zoals bijvoorbeeld rendang, perfect te bereiden.

Teambuilding

Werken aan een vorm van teambuilding kan op allerlei manieren. Denk aan een tal van groepsactiviteiten waarbij samenwerking en communicatie in ieder geval centraal staan. Maar met Indonesisch Koken geloven wij heilig in de kracht van koken!

Jij en je team worden in groepen opgedeeld en zijn samen verantwoordelijk voor twee of drie gerechten. Tijdens het koken moeten jullie goed samenwerken en communiceren, om tot een mooi en smakelijk resultaat te komen. Het is ook belangrijk dat het eten binnen een bepaalde tijd klaar is om te serveren en dit element van tijdsdruk brengt, tezamen met het koken op zich zelf, een vorm van stress met zich mee. Op een bepaalde manier vergelijkbaar met hoe dit ook op de werkvloer zou kunnen geschieden.

Het is dus belangrijk om samen efficiënt en effectief te werk te gaan en dit is niet mogelijk zonder goed te communiceren.
De samenwerking resulteert dan uiteindelijk in een uiterst smakelijke beloning wanneer jullie klaar zijn met koken en we gezamenlijk dineren en genieten van een buffet met heerlijke Indonesische gerechten.

Soto ayam Medan

Menu’s teamuitje Indonesische kookworkshop

Hieronder laten we jou de voorbeelden van onze kookworkshopsmenu zien. Voor jullie gezellige teambuilding bieden we onze workshops voor bedrijven in 2 prijscategorieën aan: de standard en de uitgebreide workshops. Uiteraard kan ook gekozen worden voor de vegetarische workshop.

Voorbeeldmenu’s

Standard

Gulai cincang
Mihun goreng kol
Sambal tempe
Ayam kecap
Lumpia
Telur santan asam
Sup sayur
Acar timun

Prijs: 65,00 euro p.p
Vanaf 6 personen

Uitgebreid

Rendang Padang
Udang belado
Mihun goreng
Sambal tahu
Ayam kecap
Lumpia
Telur gulai
Gado gado
Acar banjar
Nasi kuning

Prijs: 75,00 euro p.p
Vanaf 8 personen

Een Indonesische kookworkshop voor jouw bedrijf reserveren?

  Neem contact op!

  Heb je vragen over onze mogelijkheden? Stuur ons een bericht via het contactformulier. Bellen of whatsappen kan ook.

  0643418702
  info@indonesischkoken.com
  indonesischkokeninweert@outlook.com

  Locatieadres:
  Parallelweg 169
  6001 HM Weert

  Scroll naar boven
  Chat openen
  1
  Hallo 👋
  Kunnen we je helpen?