Vegetarische Indonesische kookworkshop bij Satu Dua Tiga

Vegetarische Indonesische kookworkshop

Indonesisch koken zonder vlees

We weten dat niet iedereen een stukje vlees op zijn bord wilt hebben. Maar dit wil niet zeggen dat je geen workshop kunt volgen bij Satu Dua Tiga. Je kunt namelijk ook een vegetarische Indonesische kookworkshop bij ons volgen. Bij deze workshop maak je verschillende typische Indonesische gerechten op basis van tahoe, tempé en eieren klaar, aangevuld met groentegerechten.

Tahoe en tempé zijn gezonde vleesvervangers gemaakt van sojabonen. Ze komen veel voor in Indonesische gerechten. Bij de juiste bereiding zijn ze ontzettend lekker en ook nog erg veelzijdig. Je kunt ze op allerlei manieren bereiden: koken, (roer)bakken, frituren of barbecueën. En ze zijn met alles te combineren: met vlees, eieren, groenten of vis. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Oorspronkelijk komen tempé en tahoe uit Indonesië. Het is dan ook niet zo gek dat Indonesiërs als geen ander weten hoe je ze tot heerlijke gerechten kunt bereiden.

Bij Satu Dua Tiga hebben we een lange lijst van recepten geschreven met tempé en tahoe als hoofdgerecht of gerechten waarin we deze vleesvervangers verwerken. Rendang of loempia’s met tahoe? Alles is mogelijk.

Maar wat als je helemaal geen dierlijke producten eet? Ook dat is geen probleem. Dan kunnen we ook een veganistische workshop aanbieden. Onze ingrediënten bestaan dan volledig uit plantaardige producten.

tahoe gerecht uit vegetarische indonesische kookworkshop | Indonesisch koken

Menu’s voor vegetarische en vegan workshop

Een vegetarische kookworkshop is vooralsnog uitsluitend te boeken voor een besloten groep. De groepsgrootte bestaat dan uit minimaal 6 en maximaal 20 personen. Het is vooralsnog niet mogelijk om een vegetarische workshop te boeken op basis van een open inschrijving.

In tegenstelling tot gewone workshops bieden we onze vegetarische kookworkshop alleen in de uitgebreide categorie aan. Geef bij aanmelding door of een dierlijk product zoals eieren op het menu mag staan of dat het menu volledig veganistisch moet zijn.

Interesse in onze vegetarische workshop? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Boek vandaag nog een vegetarische Indonesische kookworkshop op voor jouw gewenste datum.

Voorbeeld menu’s

Vegetarisch

Nasi kuning
Mihun goreng
Tahu kecap
Lumpia vegetaris
Sambal tempe
Rendang telur
Tahu bumbu Bali
Sayur campur
Nasi putih

Prijs: 65,00 euro p.p
Vanaf 6 personen

Vegan

Nasi kuning
Mihun goreng Jawa
Tahu kecap
Lumpia vegan
Sambal tempe
Rendang kentang
Gulai tahu
Sayur campur
Nasi putih

Prijs: 65,00 euro p.p
Vanaf 6 personen

Boek een vegetarische Indonesische kookworkshop

  Neem contact op!

  Heb je vragen over onze mogelijkheden? Stuur ons een bericht via het contactformulier. Bellen of whatsappen kan ook.

  0643418702
  info@indonesischkoken.com
  indonesischkokeninweert@outlook.com

  Locatieadres:
  Parallelweg 169
  6001 HM Weert

  Scroll naar boven
  Chat openen
  1
  Hallo 👋
  Kunnen we je helpen?