Kookboek Indonesisch koken

Ons kookboek is er bijna

Ergens op deze website heb je waarschijnlijk al gelezen dat we druk bezig waren met het schrijven van ons eerste kookboek over Indonesisch koken. Inmiddels is het schrijven voltooid. We bevinden ons nu in de volgende fase: het koken van de gerechten om de recepten te testen. Maar wat doen we daarna met al dat eten? Het meeste gaat de diepvries in. Want dat is nou het voordeel van Indonesisch koken, je kunt bijna alle soorten gerechten gewoon invriezen. Daarbij behouden ze de smaken geuren en textuur als je ze weer laat ontdooien.

Binnenkort beginnen we met het schieten van de foto’s van de recepten en halen we weer het ingevroren eten uit de diepvries.

Benieuwd naar ons Indonesische kookboek?

Wil je alvast een boek reserveren? Klik dan op knop of stuur een berichtje via het contactformulier of whatsapp. Betalen hoef je natuurlijk nog niet nog niet.

Om je alvast het idee te geven van welke recepten in ons kookboek zullen komen te staan hebben we deze foto’s gemaakt na het koken van de gerechten. Maar dit zijn natuurlijk geen beelden die in ons kookboek zullen schitteren. Voor het maken van de foto’s voor het kookboek gaan we samenwerken met een ervaren fotografe. Want we willen natuurlijk een Indonesisch kookboek vol met heerlijke recepten presenteren met spetterende foto’s erin, waardoor de gerechten beter tot hun recht komen en je bij het zien van de foto’s alleen al, het water in de mond begint te lopen.

Scroll naar boven
Chat openen
1
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?