Vrolijke teambuilding Indonesisch koken

Vrolijke teambuilding Indonesisch koken

Het was alweer een paar weken geleden dat we deze kookworkshop als een teambuildingsactiviteit hebben mogen geven. Het was echt een vrolijke teambuilding Indonesisch koken! Een vrolijke teambuilding? Het zit zo. Onze gasten, een groep van 14 professionals van Stichting Wonenplus Stichting in Nederweert, waren gewoon ongelooflijk opgewekte mensen. Die bij binnenkomen al een hoop vrolijkheid met zich meebrachten, en tijdens het koken grapten, lachten, zongen en dansten. Hoe vrolijk wilde je het hebben nog?

Wonenplus Nederweert is een wooncomplex voor ouderen met enige behoefte aan zorg of begeleiding. Het complex bestaat uit woonplekken voor een kleinschalige woning en individuele appartementen. In het complex is er begeleiding 24 uur per dag aanwezig. Op die manier zijn de bewoners verzekerd van een continu zorg en veiligheid.

Vrolijke teambuilding Indonesisch koken: zo is koken wel heel erg gezellig

De groep koos voor de uitgebreide categorie. Dat betekent dat ze 8 soorten Indonesische gerechten gingen bereiden, waaronder de loempia en de mihoen. Zoals altijd kregen deelnemers voor de aanvang van onze kookworkshop een korte uitleg over de workshop. Zo leerden ze de kruiden en specerijen die gebruikt worden in de Indonesische keuken kennen. Ook kregen ze de kans om de kruiden te zien, te voelen of te ruiken. Daarnaast zijn de snijtechnieken altijd belangrijk. In Indonesië besteden ze namelijk veel zorg en aandacht aan het snijden van groenten, vlees, vis, tahoe en dergelijke. Dit bepaalt namelijk ook hoe de gerechten eruit komen te zien na bereiding.

Tijdens het koken was het super gezellig in de keuken. Wat hadden ze het echt naar de zin. Iedereen was vrolijk, lachend en zelfs dansend op de muziek die uit de radio klonk. Het was heerlijk om ze te zien. Zijn ze altijd ook zo vrolijk op het werk? Jaa, klonk het in een koor. Wat een fijn team. En wat hebben de bewoners van Wonenplus Nederweert toch geluk met deze mensen. Met zo’n geweldig team ben je echt in goede handen en verzekerd van een uitstekende zorg.

Heb je ook interesse in een Indonesische kookworkshop voor de teamuitjesactiviteit van jouw bedrijf? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via contactformulier, email: info@indonesischkoken.com of indonesischkokeninweert@outlook.com. Bellen of whatsapp: 0643418702.

Scroll naar boven
Chat openen
1
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?