Teambuilding Indonesische kookworkshop

Teambuilding Indonesische kookworkshop 13-3-2024

Gisteren hebben we weer een gezellige teambuilding Indonesische kookworkshop mogen geven. Een groep van 7 tal regiomanagers van een zorginstelling in Noord-Brabant waren bij ons te gast. Ze waren helemaal uit Tilburg, Bergen op Zoom en Goirle naar Weert gekomen om hun gezamenlijke band als team en collega’s op een relaxte manier te versterken. Met z’n allen gingen ze de keuken in om samen de beste maaltijd te koken. Of hen dat gelukt was? Reken maar, ze hebben echt lekker gekookt en we hebben daarna samen heerlijk gedineerd.

Voor de teambuilding heeft de groep gekozen voor de categorie uitgebreide workshop en waren in het begin heel verbaast over het aantal van de recepten. In totaal moesten ze 8 traditionele Indonesische gerechten bereiden en vroegen zich af of ze dit zouden gaan lukken. Natuurlijk zouden ze. Tijdens de workshop heerste er een hele leuke sfeer. De collega’s waren ontspannen en hadden er duidelijk veel plezier in. Er werd gegrapt, gelachen en veel gepraat. Het waren echt leuke mensen om samen mee te werken.

Teambuilding Indonesische kookworkshop: speciaal dieet? We kijken naar mogelijkheden

Al tijdens de aanvraag gaf Arnold (niet zijn echte naam) aan dat 3 collega’s vegetarisch waren. Zou dit een probleem zijn voor ons? Natuurlijk niet. In onze menu’s zitten sowieso altijd standard een vegetarisch gerecht van tempé of tahoe en een eiergerecht. Maar we vonden dat er op z’n minst nog een vegetarisch gerecht bij moest komen en stelden voor om de vulling van de kiploempia aan te passen zodat iedereen ze zou lusten. Hiervoor hebben we snel een nieuw recept voor loempia geschreven. Het kipgehakt wordt vervangen door eieren. Hoera, onze vegetarische loempia is geboren. En natuurlijk net zo lekker als de kiploempia.

Heb je ook interesse in een Indonesische kookworkshop voor de teambuildingsactiviteit van jouw bedrijf? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via contactformulier, emailen: info@indonesischkoken.com of indonesischkokeninweert@outlook.com. Bellen of whatsapp: 0643418702.

Scroll naar boven
Chat openen
1
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?