Indonesische kookworkshop met neven en nichten

Indonesische  kookworkshop met neven en nichten

Onlangs nam Koen contact met ons op. Binnenkort was weer hun jaarlijkse neven en nichtendag en deze keer was hij aan de beurt om voor deze dag iets leuks te verzinnen. Het leek hem leuk om eens met zijn allen Indonesisch te gaan koken. Via zijn moeder kwam hij aan ons adres. En zodoende volgde hij, zijn broertje en zus een Indonesische kookworkshop met hun neven en nichten. In totaal waren er 16 gezellige neven en nichten!

Het was echt een leuke workshop. Nou ja, onze klanten en wij ervaren onze kookworkshops wel altijd heel leuk. Het is iedere keer weer genieten voor onze deelnemers. Maar voor ons was deze keer toch een beetje anders, best bijzonder zelfs. Koen en zijn broertje kennen we namelijk al sinds dat ze een peuter waren. Koen zat bij oudste zoon in de klas en zijn broertje bij jongste zoon. We hebben na de basisschool van de jongens elkaar niet meer gezien en nu waren ze volwassen mannen geworden, net zoals mijn zonen overigens. Waar blijft die tijd toch.

Indonesische kookworkshop met neven en nichten, wat een beleving

De sfeer tijdens het koken was gezellig. De neven en nichten gingen met overgave te werk. Sommige kennen Indonesisch eten al een beetje, voor anderen is het helemaal nieuw. Een neef was net terug van vakantie op Bali. Hij heeft ervan genoten zei hij, en heel veel gezien ook. Bovendien niet onbelangrijk: heerlijk en veel Indonesisch eten gegeten! Hij heeft een mini rondreis naar Balinese highlights gemaakt. Daarnaast was hij ook heel nieuwsgierig naar Denpasar, de hoofdstad van Bali. Dus hij ging een stadstour Denpasar maken met een lokale gids en bezocht onder andere de traditionele markt waar de gemiddelde inwoners van Denpasar hun dagelijkse boodschappen halen.

De neven en de nichten hebben in totaal 8 gerechten bereid. Ze kookten onder andere babi ketjap, kare ayam, loempias en lodeh buncis. Na het koken gingen we zoals altijd samen aan tafel om het resultaat van hun kookkunsten te genieten. Wij allen smulden ervan en ze waren met elkaar eens dat ze Indonesische kookworkshop met neven en nichten in de toekomst voor de herhaling vatbaar is.

Indonesische kookworkshop

Heb je ook interesse in een Indonesische kookworkshop voor een jullie familie uitje? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via contactformulier, email: info@indonesischkoken.com of indonesischkokeninweert@outlook.com. Bellen of whatsapp: 0643418702.

Scroll naar boven
Chat openen
1
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?