kookworkshop Indonesisch | satu Dua Tiga

Een kookworkshop Indonesisch volgen is een leuke en gezellige activiteit die je samen kunt doen met vrienden, familie of collega’s. Naast gezelligheid en heerlijk eten doe je tegelijkertijd ook nieuwe vaardigheden op. Bovendien samen koken is goed voor je gezondheid en kan helpen je banden met elkaar te versterken en de communicatie te verbeteren.

Indonesische gerechten gemaakt tijdens een kookworkshop Indonesisch

Uit onderzoek is gebleken dat er verband bestaat tussen koken en onze mentale gesteldheid. Het bereiden van eten kan zorgen voor een positief effect op onze emotionele welzijn. Want:

Koken geeft rust
Ongeacht in welke keuken je kookt, koken kalmeert sowieso. Omdat je je moet focussen op eenvoudige handelingen zoals bijvoorbeeld het snijden van groenten of het malen van kruiden kom je tot rust. Bij het samen koken merk je dat anderen ook tot rust komen en dit versterkt jouw eigen rustgevoel.

Samen koken bevordert de communicatie en samenwerking op de werkvloer en privé
Wanneer je samen met je collega’s, partner, leden van je club of vrienden kookt kan dat jullie communicatie en samenwerking stimuleren. Door samen te koken leer je om verschillen en onenigheden of frustraties van je af te zetten en compromissen te sluiten. Je hebt namelijk een gezamenlijk doel, een mooi gerecht op tafel zetten.

Samen koken geeft een positieve werking op je motivatie
Het bereiden van eten is gelinkt aan het zogenaamde beloningssysteem in onze hersenen. Want we weten dat na het koken een heerlijke maaltijd op ons wacht. En van het eten voelen we ons voldaan, omdat tijdens het koken dit systeem wordt geactiveerd. Door dagelijks te koken des te makkelijker het is om taken aan te pakken die je normaal gesproken niet zo snel zou aanpakken.

Een kookworkshop kun je dus voor allerlei gelegenheid en doelen inzetten. Wil je ook samen koken om je mentale gezondheid of je banden met elkaar te verbeteren? Kies dan een van Indonesische kookworkshoppen die bij jouw of jouw groep past.

Indonesische kookworkshop voor bedrijven

Indonesische kookworkshop voor families

Indonesische kookworkshop voor vriendengroepen

Indonesische kookworkshop voor verenigingen

Vegetarische Indonesische kookworkshop

Open inschrijving Indonesische kookworkshop

  Neem contact op

  Heb je vragen over onze Indonesische kookworkshop? Stuur ons gerust een bericht via het contactformulier. Bellen of whatsappen kan ook.

  0643418702
  info@satuduatiga.nl
  indonesischkoken@hotmail.com

  Locatieadres:
  Parallelweg 169
  6001 HM Weert

  Scroll naar boven
  Chat openen
  1
  Hallo 👋
  Kunnen we je helpen?