Open kookworkshop Indonesisch

Gezellig koken en eten tijdens een open kookworkshop Indonesisch in weert

Op 18 maart hebben we een open kookworkshop Indonesisch gegeven. Onze deelnemers kwamen uit Valkenswaard, Eindhoven en ons eigen stadje Weert. Op het menu stonden ayam rica-rica, bihun goreng, sambal telur, tahu kecap, udang manis en als groente: sawi putih jagung.

Een kookworkshop op basis van een open inschrijving wilt zeggen dat je je individueel (vanaf een persoon) kunt aanmelden. Dit is in tegenstelling tot een privé workshop waarbij je je als een groep een workshop volgt. De workshop gaat dan pas door als het minimale aantal deelnemers is bereikt.

Open kookworkshop Indonesisch: gezellig met vreemden

Lange tijd was het niet zeker of de kookworkshop door zou gaan. Er waren te weinig aanmeldingen of we meenden niks meer te horen zouden krijgen van een paar mensen die zich aangemeld hadden. Daardoor werd de datum een paar keer verplaatst. Uiteindelijk lieten we de workshop doorgaan met 4 deelnemers. Dit waren minder dan 6 personen, het minimale aantal waaraan we normaal gesproken de kookworkshop geven. Maar we vonden dat onze klanten zolang hebben moeten wachten, en voelden we ons verplicht om aan ons woord te houden. We waren dan ook blij verrast toen er voor de aanvang van de workshop nog 2 deelnemers zich kwamen melden, de klanten waarvan we dachten dat ze niet meer zouden komen omdat ze niet meer reageerden op onze correspondentie. Het bleek een miscommunicatie te zijn, ze hebben onze e-mails gemist.

En toen werd het tijd om de keuken in te duiken. Tussen het koken door werd kennis met elkaar gemaakt en gepraat. Het ijs was al snel gebroken en de sfeer was heel gezellig. En aan de eettafel genoten we samen van heerlijk eten die ze gekookt hebben. Al met al het werd een zeer geslaagde open kookworkshop Indonesisch eten.

Heb je ook interesse in een Indonesische kookworkshop op basis van een open inschrijving? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via contactformulier, emailen: info@indonesischkoken.com of indonesischkokeninweer@outlook.com. Bellen of whatsapp: 0643418702.

Scroll naar boven
Chat openen
1
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?